Program


100 szóban a Város

100 szóban a Város

A 100 szóban a város előadás műfajában egy páros strand-up a fővárosról. Nagy Dániel Viktor és Szilágyi Csenge Junior Príma díjas színművészek előadásában szólalnak meg Budapest legjellemzőbb történetei, melyekben a városlakók mind magukra ismerhetnek. A különleges vizuális technikákkal megtámogatott előadást az érdeklődő közönség a Belváros szívében található Mozsár Műhelyben láthatja majd.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 16. péntek, 19:30

Az est középpontjában a városi élet áll. Minden, ami Budapest múltja, jelene, hétköznapjai, éjjele, nappala, fiatalsága, öregsége és százféle közege. A városban élő, legkülönfélébb emberek szólalnak meg az előadókon keresztül. Mindennapi történeteik között van olyan, amit már mi is átéltünk és van olyan is, amiről el sem tudtuk képzelni, hogy létezik. A száz szóban megírt történetekből összeálló előadást  a már ismert Száz Szóban Budapest projekt ihlette, amelynek eredeti előadói ragadják most kézen a kíváncsi nézőket és vezetik el őket a város sosem látott szegleteibe. Az érzelmekben gazdag, rendkívül humoros és érzékletes előadásban mindkét művész egyaránt énekel is a próza mellett. Azt mondják, van Budapesten az az életérzés, amit jobb megénekelni, mert kevesek hozzá a szavak. Ezt az életérzést pedig biztosan hosszú időre magával viszi a hallgatóság, és mosolyogva látják majd visszaköszönni őket a mindennapjaikban.

A Független Színházművészetért Alapítvány és a Manna Produkció együttműködésében.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel