Program


11. Tázló klub és táncház
2

11. Tázló klub és táncház

19.00-20.00 Csángó tánctanítás Molnár Előddel és a FolkPakkal
20.00-21.00 A klub vendégei: Dresch Mihály és Lukács Miklós
21.00-00.30 Moldvai táncház a Tázlóval és a Szigony zenekarral

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 16. péntek, 19:00

Dresch Mihály a mai magyar jazz kiemelkedő alakja, kiváló szaxofonos, aki a magyar népzene és a jazz ötvözésén alapuló saját zenei világot alakított ki. Muzsikál népi furulyán és az általa kifejlesztett és elnevezett „fuhun”-on is. Lukács Miklós cimbalomművész a Dresch Quartettben, majd duóban is Dresch Mihály zenésztársa, a cimbalmon megszólaltatott jazzmuzsika első számú hazai képviselője. Zenés beszélgetésünk témája magától értetődő: Mi a közös a jazzben és a népzenében? Miért fordul a népzene felé egy jazzmuzsikus? A táncházban a Tázló vendége a Szigony zenekar Kerényi Róbert vezetésével.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel