Program


12. Román Filmhét: Két sorsjegy

12. Román Filmhét: Két sorsjegy

12. Román Filmhét: Két sorsjegy
Două lozuri
román vígjáték, 86 perc, 2016
román nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 14. szombat, 16:30

Rendező: Paul Negoescu

Szereplők: Dorin Boguță, Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol

A road movie-ba oltott vígjáték fókuszában az a mindenki által ismert helyzet áll, amikor kétségbeesett emberek úgy döntenek, hogy a gyors és egyszerű pénzszerzés reményében megjátsszák a hatoslottót. A hozzá nem értés azonban visszájára fordul: nem elég megjátszani a nyerőszámokat, vigyázni is kell a szelvényekre, hiszen azok elvesztése nem várt bonyodalmakhoz vezet. A 2017-es Gopo Gála közönségdíjával kitüntetett film Ion Luca Caragiale novellájára épül, a három balfék főhőst az Actorie de Film filmszínész iskola alapító-színészei alakítják. „Sör, útszéli kiskocsma, focimeccs, punnyadás, izzadtságszag – innen indul a Două lozuri három főszereplője életük nagy kalandjára. Itt egy görbe tükör a romániai hétköznapokról, ami előtt megállva muszáj a könnyekig nevetni.” (Buzogány Klára, Filmtett)

Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel