Program


2. Circus Maximus szupershow az Arénában

2. Circus Maximus szupershow az Arénában

2. Circus Maximus a Sportarénában!

Május 17-én a Magyar Nemzeti Cirkusz Richter a eddigi legnagyobb volumenű produkcióját láthatjuk a Papp László Budapest Sportcsarnokban. A cirkuszi szuper show közel 100 egzotikus állattal és több mint 100 fős stábbal várja a nagyérdeműt!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 17. péntek, 19:00

Richter Flórián és társulata garantálja a maximális adrenalin szintet november 7-re. Műsoruk egyvelege a tradicionális és az extrém cirkuszi világnak. Ez utóbbit jól reprezentálja a brazil Diorios motoros csoport, akik egy új világrekordot mutatnak be: tagjai hat motorral cikáznak egy 4,5 méter átmérőjű Halálgömbben! Az izgalmakból sosem elég, a brazil kerékpáros 10 méter magasban felfüggesztett keretben borzolja a nézők idegszálait; a Duo Exxtrém légtornászok pedig tűzön, vízen át törnek. A különleges produkcióknak se szeri se száma, a portugál Lézerember a futurisztikus illúziók elképesztő világába vezet minket egy látványos lézershow keretében…

A Monte-carlói Ezüst és Arany Bohóc díjas Richter Flórián és csoportja vadonatúj holland frízekkel és arab telivérekkel érkezik az Arénába, ahol vágtázó lóháton megejtett szaltókkal és különböző akrobatikus ugrásokkal kápráztatják el a nagyérdeműt. Mindeközben Richter Kevin - a műfaj történetének legifjabb sztárja - rekord kísérletet tesz ugyanitt: lovasszáma a világon először 20 lóval lesz látható! Több év külföldi turné után újra magyar közönség előtt Szebasztián és Krisztina, a többszörös cirkusz fesztivál díjas duó, az átváltozás nagymesterei. Az arany Pierrot nyertes Gerlings Csoport egyedülállóan izgalmas produkcióval készül. 10 méter magasban biztonsági kötél és háló nélkül elképesztő gyorsasággal bravúroznak a Halálkerékben.

Mindemellett egzotikus állatok kavalkádja várja a nézőket, velünk lesz Szandra, a cirkusz kabala elefántja is. Végül, de nem utolsósorba nem marad el a nagy nevettető sem, az olasz származású, Davis Vassalo, aki nem csak a földön mutat be humoros jeleneteket, hanem a levegőben, a plafonon járva is! 

A Circus Maximus Supershow tavalyi sikere után idén másodszorra is szerepel magyar cirkuszi csoport a Papp László Budapest Sportarénában. Az előadás szervezőinek célja, hogy hagyományt teremtsenek a világszínvonalú hazai cirkuszi produkciók arénás szerepeltetésével.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel