Program


A Bunkerrajzoló

A Bunkerrajzoló

Géczi János – Likó Marcell – Vad Fruttik: A Bunkerrajzoló

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 16. hétfő, 19:00

Zenés életkonstrukció

Kortárs ősbemutatóra készülünk a Vad Fruttik zenekar frontemberéről, Likó Marcellről Géczi János által írt, azonos című könyv színpadra állításával. A rendszerváltás óta elmúlt negyedszázad „terméke” az a nemzedék, mely Likó Marcell vallomásában és a Vad Fruttik dalaiban szólal meg. Géczi János mesterien szerkesztett könyvében a sorok között az író nemzedéke is véleményt formál, így a keserűség, a megrendülés, az önirónia, a humor, a kétségbeesés, a feloldozás valódi dráma lehetőségét hordozzák. A drog, az alkohol, a nihil poklán túl is van lehetőség. „Valahogy sokkal könnyebb, hogyha ki merem mondani, hogy nehéz.” – szól az üzenet. E produkcióban is az összművészetiség a meghatározó, a kortárs tánc, a próza, az ének és a kortárs képzőművészet egymás mellé rendelésével.

A darab szerepeit többek között Kékesi Gábor, Szelle Dávid, Szente Árpád Csaba, Krámer György, Vári Bertalan táncművészek, valamint az RTL Hungary’s Got Talent vetélkedőjén feltűnt Niabe Doriane és társulatunk tagjai alakítják.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel