Program


A csoda

A csoda

Napfényes Színitársulat: A csoda - zenés-táncos mesejáték egy felvonásban
A VI. Egri Stúdiószínházi Táncfesztivál keretében
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 19. csütörtök, 11:00

Egy fantasztikus utazásra invitálunk, mely egy különleges világba vezet el minket. A történet főhőse belép oda, ahová csak a kiváltságosok tehetik be a lábukat. Ebben a világban kiderül, hogy a tűz vagy a szél nem más, mint hősünk legjobb barátai. Velük találkozván megtudja, mit jelent igazán bátornak lenni még a rá leselkedő gonosszal szemben is, akivel meg kell küzdenie.
A még nagyobb csodáról az élőzenés kíséret, a fantasztikus vizuális effektek és remek táncosaink gondoskodnak!

Fordulatos kalandok, kihívás,
küzdelem – egy kisfiú meghökkentő
felfedezőútja egy rég elfeledett világba,
a tündérek és koboldok birodalmába.
Te is szeretnéd megismerni őket?

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel