Program


A csúnya lány  - (Mandala   Dalszinhaz) Mikó István főszereplésével

A csúnya lány - (Mandala Dalszinhaz) Mikó István főszereplésével

A csúnya lány - operett három felvonásban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 23. szerda, 20:00

A szerző, Vadnai László neve bizonyára már sokak számára ismerősen cseng, hiszen hozzá fűződnek a mára már fogalommá váló, nagy népszerűségnek örvendő „Hacsek és Sajó” kabarék jelenetei.
Filmjeiről sem szabad megfeledkeznünk, mint például a „Meseautó”-ról, a „Pesti mesé”-ről vagy az 1935-ben vászonra kerülő „Csúnya lány”-ról.
Jávor Pál, Muráti Lili és Kabos Gyula nagysikerű filmje után most színpadon is láthatja a közönség ezt a rendkívül szórakoztató, fordulatokban gazdag zenés vígjátékot, melyben adott egy válóperes ügyvéd, Dr. Kornidesz Tamás, aki imádja a nőket, a házasság köteléke elől viszont kényszeresen menekül.
Munkáját komolyan véve kizárólagosan csúnya lányokat foglalkoztat titkárnőként, nehogy elcsábuljon. Így ismerhetjük meg a „csúnya lány” álarca mögé bújó Fóthy Éva kisasszonyt, aki egyszer elbűvölő szépségként női bájait, máskor csúnya Katóként csavaros eszét használja fel ahhoz, hogy meghódítsa ügyvédünk szívét.
Persze nem marad el a már olyan jól ismert Kabos-féle humor sem, amiket Mikó István színez tovább Bogdán Artúr, a megcsalt ügyfél szerepében.
A három felvonást Márkus Alfréd fülbemászó dallamai színesítik, melyek gyönyörű díszletbe bújva, Mikó István rendezésében virágoznak ki.
A Csillebérci Szabadtéri Színház vezetősége a műsor és helyszínváltozás jogát fenntartja!

 

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel