Program


A férfi, aki virágot hord a szájában

A férfi, aki virágot hord a szájában




 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 4. hétfő, 19:00

„ Megvan bennünk az élet mohó, telhetetlen vágya, amelyet nem is lehet kielégíteni, mert az élet, ahogy éljük egyik pillanatról a másikra, az élet annyira vágyik mohón önmagára, hogy mi még csak meg sem ízlelhetjük!”

Egy férfi, akinek kevés az ideje és egy másik, aki csak hitte, hogy kevés. Az egyiknek nincs maradása otthon, a másik lekéste a vonatot és nem tud hazamenni. Egy kávéház, ami nem zár be és egy felkavaró beszélgetés.

Luigi Pirandello születésének 150. évfordulóját ünnepeljük a 25 éves Quasimodo költőversenyhez kapcsolódóan. A Nobel-díjas szerző egyfelvonásosa az első brit tévéjáték volt, amelyet 1930. július 14-én közvetített a BBC.

A férfi, aki virágot hord a szájában                   Bánföldi Szilárd e.h.
Békés vendég                                              Habodász István e.h.
Zongorista                                                    Ujláb Gábor
Hang                                                           Sarkadi Kiss János

Rendező : Kéri Kitty

Osztályvezető tanár : Eperjes Károly

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel