Program


Papp Sándor Zsigmond: Gyűlölet - A Jelenkor Kiadó könyvbemutatója

Papp Sándor Zsigmond: Gyűlölet - A Jelenkor Kiadó könyvbemutatója

Trainspotting 2.0 - A Helikon Kiadó könyvbemutatója  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Március 6-án 19:00-tól a Helikon Kiadó könyvbemutatója lesz az előcsarnokban. Irvine Welsh 1993-as, mára kultkönyvvé vált Trainspotting című művét és folytatását, a nemrég megfilmesített Pornót idézi meg színházunk előcsarnokában a Helikon Kiadó.
Közreműködik: Keresztes Tamás - Mark Renton és Sick Boy szerepében.

A belépés ingyenes!

Ajánlatunk


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek kidolgozottságáról. Igazi ínyencség.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel