Program


A Medic'all Art Dance Társulat improvizációs táncestje

A Medic'all Art Dance Társulat improvizációs táncestje

A társulat improvizációs előadásmódja klasszikus zenére épül, egyedivé és izgalmassá teszi az összes előadást. Hiszen sosem tudhatjuk, milyen, csak arra az estére jellemző érzelmi rendszerek és kapcsolati hálók épülnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 22. hétfő, 19:00

Minden a nézők sorai előtt dől el, a színpadon. Nincsenek előre begyakorolt mozdulatok, megtervezett koreográfia: csak érzelmek és zenei dinamikák, melyek arra várnak, hogy életre keljenek, kizárólag egy este erejéig.
A Medic’all Art Dance Társulat sok vérfrissítő változáson és megújuláson ment keresztül az elmúlt hónapokban. Több tervvel, érdekes újdonsággal kívánnak megjelenni az elkövetkező időszakban. Ennek a változásnak a szele már most érződik előadásmódjukon. A táncosok ebben a színházi évadban is friss lendülettel vetik bele magukat az improvizációba és a magával ragadó érzelmek közvetítésébe. Jó szórakozást és kellemes feltöltődést kíván a Társulat!

Táncosok: CSABAI GABRIELLA, KEREKES ANNA, MÓROCZ ESZTER, SZABÓ ZSUZSANNA, SZABÓ ZOLTÁN

Művészeti vezető: CSABAI GABRIELLA

Ajánlatunk


Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise Meitner osztrák-svéd fizikus. Nyolc éve nem látták egymást. Akkor menekült a tudós nő zsidó származása miatt Svédországba. Előtte harminc évig a legközelebbi munkatársak és a legbizalmasabb barátok voltak Berlinben. Az atommaghasadás felfedezése fűződik a nevükhöz. Csakhogy a Nobel-díjat ezért az eredményért 1944-ben Hahnnak ítélték oda...

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel