Program


A nők iskolája
2

A nők iskolája

Molière: A nők iskolája

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 4. szombat, 19:00

A nők iskolája című darab első pillantásra akár olyan érzést is kelthet, mintha szerzője nem tartaná túl sokra a nőket, de közelebbről megvizsgálva kiderül, hogy ez korántsem igaz. Egy Arnolphe nevű idősödő alak azt hiszi, ha tudatlanságban és a külvilágtól elzárva tartja a nevelt lányát - akit magának tartogat -, a bután maradt kislány könnyű eset lesz, engedelmes és hű feleség. De a lány éppenséggel nem a nevelőapa által feladott leckét tanulja meg, számára a nők iskolájává annak elsajátítása válik, hogyan kövesse a saját érzéseit, még akkor is, ha az öreg férj-jelölt ezt minden áron meg akarja akadályozni. Arnolphe taktikája visszaüt, a zsarnoki nevelőapát állandó gyanakvás és üldözési mánia keríti hatalmába.

Ajánlatunk


zenés party két részben

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel