Program


A SALZBURG-I MISE

A SALZBURG-I MISE

Templomi koncert Székesfehérváron - az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, az Alba Regia Vegyeskar és a Primavera Kórus hangversenye
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 26. csütörtök, 19:30

Közreműködik:

Kolonits Klára - szoprán
Megyesi Schwartz Lúcia - alt
Brickner Szabolcs - tenor
Rezsnyák Róbert - basszus
Alba Regia Vegyeskar (karigazgató: Kneifel Imre)
Primavera Kórus (karigazgató: Horányi Ottilia)
Alba Regia Szimfonikus Zenekar

Vezényel: Janos Acs

Műsor:

W.A.Mozart: Koronázási mise
W.A.Mozart: Exultate, jubilate

A Harmonia Albensis-sorozat záróhangversenyén két Mozart-remekmű csendül fel a Szent Sebestyén-templomban. Az 1779 tavaszán egy Salzburg környéki templom Mária-képének szertartásos megkoronázására készült „Koronázási mise” Mozart életművének egyik ékköve, mely az egyházzene konzervatív stílusát mesterien ötvözi az olasz opera varázslatos bel canto dallamosságával. Hasonló vonások jellemzik a hírneves kasztrált, Venanzio Rauzzini számára 1773-ban készült „Exultate, jubilate”-motettát, a szoprán-énekesek népszerű, briliáns repertoárdarabját. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekart, a kiváló énekes szólistákat és a Székesfehérvár több kórusát egyesítő összkart a világhírű karmester, Janos Acs dirigálja.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel