Program


A Sátán ügyvédje

A Sátán ügyvédje

A Tükörkép Társulat produkciója.
Az előadást 16 éven felülieknek ajánljuk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 26. csütörtök, 19:00

Az 1997-es mozifilm posztmodern átiratában egy fiatal, törtető ügyvéd, Lomax elhallgattatja a lelkiismeretét, és piszkos ügyeket kezd vállalni a nagy karrier reményében. Erre új főnöke, a megnyerő üzletember, Milton veszi rá: minden földi jóval, pénzzel, nőkkel és instant sikerrel csábítja arra, hogy elfelejtse az elveit. Lomax fiatal, várandós felesége borzalmas háttér-machinációkra gyanakszik: rémisztő hallucinációk kezdik nyomasztani, miközben Milton - ördögi titkárnőjével karöltve - módszeresen felszámolja az erkölcsöt, a becsületet és a tisztességet… Idővel kiderül, hogy az ifjú Lomax élete egy hatalmas játszma lett, melyben a lelki üdve a tét.

A disztópikus, pszichedelikus látomásként életre keltett kamaradarab valójában kortárs tanmese az életünk során meghozandó, sorsfordító döntésekről. A színpad ezúttal tárgyalóterem, ahol a szereplők erkölcsiségét tárgyaljuk.

Lomax – Darányi Ádám
Milton – Bárány Gergely, mv.
Mary Ann – Nagy Katalin
Desdemona – Rumán Cintia Zsófia

Látvány: Galkó Janka
Rendezőasszisztens: Linke Dorottya
Író és rendező: Egressy G. Tamás

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel