Program


A TRIP bemutatja: Kodachrome (Simon & Garfunkel dalok), Dirty Koala akusztik

A TRIP bemutatja: Kodachrome (Simon & Garfunkel dalok), Dirty Koala akusztik

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 16. péntek, 21:00

Dirty Koala:
Pop-pofonok és rock-gyomrosok, szevasztok! Itt a Dirty Koala, ami egy pszichoprogresszív alterrock zenekar. Világslágerek, ahogyan mi szeretjük. A White Stripes-tól a Nirvana-n át Gagáig, Cash-től a Radiohead-en keresztül a Velvet Undergroundig. Lesz minden, ami belefér, de közben persze nem felejtjük el lezenélni a hajatokat sem!

A zenekar tagjai:
Gasteiger Nóri - ének
Orosz Peti - gitár, vokál
Bóna Peti - gitár, vokál
Faragó Tomi - basszusgitár
Turchányi Bálint - dobok

Kodachrome:
Valamikor a kilencvenes években két srác Magyarország két különböző pontján, elsősorban szüleik remek zenei ízlésének köszönhetően nem csak az éppen aktuális irányzatok zenéit, hanem Simon and Garfunkel dalokat hallgatott a vasárnapi ebédhez, elalváshoz és a kocsiban is, nyúlósra nyúzva a kamuborítós, csempészett válogatás-kazikat. Így lett a Kodachrome, ami egy akusztikus, Simon and Garfunkel cover duó, ahol a jól ismert dalok, mint a 'Sound of silence', a 'Mrs. Robinson' vagy a 'Scarborough fair' Jobbágy Bence és Méhes Adrián előadásában szólalnak meg, közelebb hozva az örökérvényű Paul Simon slágereket a ma emberéhez.

kapunyitás: 20:00 óra
koncertkezdés: 21:00 óra és 22:00 óra

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel