Program


Abrakadabra - Gyerekműsor

Abrakadabra - Gyerekműsor

A bűvészet egyik legvarázslatosabb része, mikor gyerekeknek bűvészkedünk. Az Abrakadabra kifejezetten gyerekek számára összeállított bűvészműsor, ahol kicsik és nagyok közösen varázsolnak, segítenek a bűvésznek a színpadon megteremteni a csodát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 5. péntek, 19:00

Garantált kikapcsolódás az egész család számára.
Kifejezetten gyerekműsor (6 éves kortól ajánlva), bár a tapasztalat azt mutatja, hogy a szülőknek ugyanannyira tetszik és élvezik, mint csemetéik. :)

A műsor időtartama körülbelül másfél óra.
 

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel