Program


Advent hava / ISKOLÁSKONCERTEK

Advent hava / ISKOLÁSKONCERTEK

Az előadás után Lecsengető címmel a Zászlótérben ingyenes foglalkozást tartunk, amelyre az előadásra jeggyel rendelkező csoportokat várjuk.
Korosztály: 10-14 év

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 11. hétfő, 13:15

A téli napforduló (december 21.) környékén számos népszokás élt a magyar hagyományban. A lucázást, a betlehemezést, a regölést ma is sokan ismerik, de ki tud a Borbála-napi kotyolásról, a december 6-án tartott Miklós-járásról, a karácsonyi kántálásról, az ostya- és vesszőhordás szokásáról, a János-napi áldásról, a december 28-ai aprószentekelésről (más néven odoricsolásról, suprikálásról, csapulásról), vagy a szilveszteri kongózásról, csergetésről, nyájfordításról? Aki még nem hallott ezekről, most megismerheti őket a Turai Hagyományőrzők közreműködésével, akik a program egy órájában lepergetik egy eseménydús hónap legfontosabb pillanatait.

Ajánlatunk


Szente Vajk íróként nemcsak a végsőkig feszíti a nevetőizmokra specializálódott bohózat kereteit, hanem föl is frissíti, már-már szinte a műfaj paródiája pereg a néző előtt.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel