Program


Agárdi Popstrand - IRIGY H.MIRIGY, ZOLTÁN ERIKA, KRISZ RUDI

Agárdi Popstrand - IRIGY H.MIRIGY, ZOLTÁN ERIKA, KRISZ RUDI

Az AGÁRDI POPSTRANDON mindig stúdió minőségben szól a kiváló hangosítás, a 2.2 m magas színpadnak köszönhetően a zenészek „bokától látszanak” és szinte testközelben játszanak, mivel EMBERLÉPTÉKŰ.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 19. szombat, 19:00

A vidéken legrégebben működő – 40 éves!- agárdi szabadtéri színpad kínálata, minden évben kiválóan találkozik a 3 generációs közönségének az ÉRTÉKALAPÚ elvárásával és igényével. A Popstrand vendégeinek csak énekelni, tapsolni és táncolni „kell”, mivel a népszerű hely, minden mást biztosít: pl. normális és igényes műsort, kiváló minőségű hangosítást, magas színpadot, valamint szolid belépőjegy és ital árakat. Agárdon az a legfontosabb, hogy ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL, mindenki érezze jól magát, a gyönyörű vízparti gyepszőnyeges természeti környezetben. Igen, a könnyen megközelíthető Popstrand színpad ünnepi rendezvénysorozata, egy nagyszerű koncert, tánc és kirándulás élmény!

Kapunyitás: 18 órakor
Program kezdés: 19 órától

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel