Program


Alkotónap - Nemezelj Velünk!

Alkotónap - Nemezelj Velünk!

A foglalkozást Dobinszki Csilla nemezműves, nemezoktató tartja, a BaRacka Műhely vezetője.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 25. vasárnap, 10:00

 A délelőtt folyamán kicsik és nagyok bepillantást nyerhetnek a nemezkészítés fortélyaiba, megismerkedhetnek alapfogásaival, és szépséges nemeztárgyakat vihetnek haza. Készíthetsz színes karkötőt, fodros kis virágot vagy akár egy általad díszített nemezlabdát. A programot interaktív játék és egyedi nemezjátékok kipróbálása színesíti. Igazi feltöltődés az egész családnak! Gyere, nemezelj velünk!
A programon 70 fő tud részt venni.

Ajánlatunk


A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel