Program


Amazónia | MOZI.KERT

Amazónia | MOZI.KERT

magyarul beszélő, francia-brazil dokumentumfilm, 83 perc, 2013

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 1. szerda, 21:00

Az Amazónia a Föld legnagyobb esőerdejének szívébe kalauzol minket, egy csodálatos családi-, természet és egyben kalandfilm, az Amazonas esőerdejének szépségéről és sokszínűségéről, erről a kivételes tájról, mely a bolygón létező leggazdagabb ökoszisztémát hozta létre. A film főszereplője egy kapucinus majomkölyök, aki ketrecéből szabadulva, egy baleset nyomán kikerül a dzsungelbe. Sai – aki fogságban született és nevelkedett – miután lezuhan a repülő, amellyel szállították, egyedül találja magát a buja őserdőben. Egy rendkívüli kaland hőseként találkozik az erdő lakóival, szembesül a veszélyekkel és a csodálatos, néha mérgező növényzettel. Félelmetes ragadozókkal és az Amazonas dagályával is szembenézve kezdi meg hosszú utazását, miközben megtapasztalja, hogy az egyedüli reménye, ha otthonra lel társai között.

Rendező | Thierry Ragobert

 

 

MOZI.KERT látogatásának házirendje

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt kellemes, nyáresti kikapcsolódást ígérő filmvetítéseinkre szerdánként 21:00-tól a MOMkult belső, ligetes kertjében.

A MOZI.KERTre érkezőket a vetítések kezdetét megelőző egy órában akusztikus térzene fogadja.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vetítések regisztrációs jeggyel látogathatók, melynek díja 200 Ft. A megváltott jegyek nem válthatók vissza.

Regisztrációs jegy váltható a momkult.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában. 

Online és személyes jegyvásárlás esetén egy vásárló egy filmre max. 4 jegyet tud egyszerre váltani.

A megváltott jeggyel a belső kertben található padokon, székeken, párnákon és a fűben foglalhatnak helyet. Jegyet mindig csak a soron következő aktuális és a rákövetkező filmre lehet megvásárolni.

Rossz idő esetén a vetítés a színházteremben lesz megtartva.

A faburkolatos kávézó teraszon található bútorok áthelyezése nem lehetséges, azok a MOM Café vendéglátóipari egységhez tartoznak, az ott fogyasztó vendégek számára vannak fenntartva.

A MOZI.KERT-es vetítések napjain a MOM Café terasza 20:00 óráig vehető igénybe.

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel