Program


Aloe Blacc - Amy Macdonald
5

Aloe Blacc - Amy Macdonald

“Találkozzunk Veszprémben!” --- VeszprémFest zenei fesztivál
Két koncertet is láthatunk ezen az estén: a 18.30-as kapunyitást követően 20.00 órától Aloe Blacc, majd 22.00 órától Amy MacDonald lép színpadra.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 12. csütörtök, 22:10

Aloe Blacc

“Wake me up” című mega-slágerével, melyet a svéd DJ, Avicii számára énekelt és közreműködött a megírásában, és amely feljutott a listák élére szerte a világon több mint 100 országban, a Grammy-díjra jelölt énekes-dalszerző megmutatta, milyen ellenállhatatlan erővel képes megragadni az emberi érzelmek komplexitását.
Blacc harmadik szólóalbuma, a Lift Your Spirit, még tovább lendíti a folk-, a soul és a popzene fúzióját, és az eredmény egyrészt kétségtelenül élvezetes, ugyanakkor az üzenetére is érdemes odafigyelni.  Friss szemléletű értelmezést adva olyan legendák zenéjéhez, mint Sly Stone vagy Stevie Wonder  ̶  a Lift Your Spirit olyan dalokra épül, melyekben Blacc költői, mégis metsző dalszövegei, a szenzációs fülbemászó dallamok és az irgalmatlanul jó ritmusok összhangban állnak.
Miután a Wake Me Up több mint 5 millió példányban kelt el az Egyesült Államokban, és fél milliárd megosztást ért el, Blacc egyik fő törekvése, hogy népszerűségét a társadalmi változások érdekében használja, mialatt zenéjét továbbra is tudatos pozitivitással tölti meg. “Ami a szövegíráskor a valódi célom, hogy megpróbálom a hátrányos helyzetben lévők történeteit elmesélni és mind azokat az akadályokat, amelyekkel meg kell birkózniuk életük során” – mondta Blacc.

 

Amy Macdonald

Amy Macdonald, Skóciából érkező énekes, gitáros és dalszerző, tevékeny életet él; sorra kapja a felkéréseket, kiemelt eseményeken képviseli hazáját, európai fesztiválokon szerepel óriási közönség előtt, vagy éppen hajtja a szüntelen alkotási vágy. Ugyan már számos területet átfogó, egy évtizedes zeneipari sikerkarrier áll a háta mögött, Amy Macdonald még mindig csak a húszas éveiben jár.
Skócia talán leghíresebb, fiatal női művészeként - a futball iránti rajongásáról nem is beszélve -Macdonald két, hazájában megrendezett, világszerte érdeklődéssel kísért sportesemény megnyitására is felkérést kapott: 2014-ben a Nemzetközösségi Játékok, majd pedig a Ryder Cup nyitó ünnepségén énekelhetett.
2007-ben tört be első albumával, a This Is the Life-fal, amiből több mint 3 millió példányt adtak el világszerte. Legutóbbi, elképesztően sikeres negyedik, Under Stars című albuma pedig 2017-ben jelent meg, ez eddigi talán „legrockkosabb” lemeze. Az Under Stars a 29 éves Amy Macdonald karrierjének minden szempontból a tetőpontja. Még inkább előtérbe kerül és dominál híresen telt hangja. Jól ismert dallamai még erősebb, merészebb és lenyűgözőbb formában jelennek meg. Új társai lehetőséget adtak számára, hogy még jobban elmélyedjen az alkotásban. A hozzá közel álló, hasonló gondolkodású zenészekkel való együttműködés megadja számára a szabadságot, hogy újabb magaslatokat érjen el.
Veszprémi koncertjén először hallhatjuk őt élőben Magyarországon.

Helyszín-História Kert:

A fesztivál szabadtéri helyszínének háttereként 13 éven át a Veszprémi Vár érseki palotájának gyönyörű barokk épülete szolgált.  A palota felújítása miatt 2017-bena nagyszínpad leköltözött a nem kevésbé festői História Kertbe, az egykori érseki pihenőkertbe, ahol impozáns környezetben, a Séd patak partján várta, és várja 2018-ban is négy estén át közönségét.
A rendezvény esőhelyszíne a Veszprém Aréna.



Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel