Program


Arany János - Buda halála

Arany János - Buda halála

Soproni Petőfi Színház:
Arany János: Buda halála
Az előadást 7éves kortól ajánljuk.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 24. péntek, 14:00

Ez a csodálatos hun rege a romantikus nagy mester tollából „mintha idegről lőtt nyílvesszeje volna” repít minket a korai középkor varázslatos birodalmába. Buda bölcsen megosztja a hatalmat öccsével, ám az ármány éket ver a két testvér közé. A tragikus vég elkerülhetetlen. Hogy a hunok birodalma más idegen földeken ereszthessen erős gyökeret ahhoz Etelének el kell távolítania a legnagyobb akadályt. Ez az akadály saját bátyja, Buda. Halálával Etele lesz a hunok egyedüli királya, ám bűne fölött az Öreg Isten nem hunyhat szemet, ezért Etele hatalma véges. Zenés - bábos előadásunkkal egy olyan varázslatos világot tárunk a nézők elé, mely történelmünk naívan elképzelt de szívünknek mégis jóleső része.

Bábokat öltöztette: Kiss Szilvia

Előadás időtartama: 70 perc

 

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel