Program


Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál 2018 | A Trio Catch koncertje

Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál 2018 | A Trio Catch koncertje

Pecze Boglárka (klarinét), Eva Boesch (cselló) és Sun-Young Nam (zongora) a frankfurti International Ensemble Modern Academy ösztöndíjasaiként találkoztak. Közösen alapították a Trio Catch nevű formációt, amely Thomas Adès Catch című darabjáról kapta a nevét. A klasszikus zenei előadások mellett a három fiatal művészből álló együttes egyik fő célja a kortárs zene interpretációja.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 22. hétfő, 19:30

Hatéves fennállásuk alatt a hamburgi kötődésű trió számos zeneszerzővel működött együtt (Mark Andre, Georges Aperghis, Beat Furrer és Helmut Lachenmann), akikkel lemezeket és rádiófelvételeket is készítettek. 2014-ben adták ki első lemezüket In between címmel, majd a következő album 2016 márciusában, Sanh névvel jelent meg, amelyet a German Record Critics’ Award díjára jelöltek. A Trio Cath 2011-ben a Gotthard-Schierse Foundation koncertversenyét nyerte meg, majd egy évvel később elnyerte a Hermann and Milena Ebel díjat, 2014-ben pedig a Berenberg Kulturprise díját.

A Trio Catch számos helyen ad koncertet, például Németországban, Franciaországban, Angliában, Ausztriában, Spanyolországban, Portugáliában, a Benelux-államokban és Svájcban, valamint olyan fesztiválokon is részt vesz, mint az Ultraschall Berlin, az International Summer Course for New Music Darmstadt, a Tage für Neue Musik Zürich vagy a the Wittener Tage für neue Kammermusik. A European Concert Hall Organisation’s Rising Stars tagjaiként a 2015/2016-os szezonban Európa legnagyobb koncerttermeiben léptek fel. A trió az ausztriai Klangspuren Schwaz fesztivál keretében gyerekeknek tart workshopokat, és 2014 óta pedig tanítanak a hamburgi zenei főiskolán. 2016 márciusában kezdték el Ohrknacker nevű hamburgi workshop koncertsorozatukat, ahol olyan kortárs zenéket adnak elő, melyek kifejezetten együttesük számára íródtak.

Műsor:

Gérard Pesson: Catch Sonata
Mirela Ivicevic: ČAR
Martin Schüttler: low poly rose
****
Helmut Lachenmann: Allegro Sostenuto

Közreműködik:

Pecze Boglárka – klarinét
Eva Boesch – cselló
Sun-Young Nam – zongora

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel