Program


Auer Fesztivál - Veszprém Frankl Péter és a Mendelssohn Kamarazenekar

Auer Fesztivál - Veszprém Frankl Péter és a Mendelssohn Kamarazenekar

Ünnep ez a koncert, a magyar előadóművészet, ezen belül a zongoraművészet, a méltán híres magyar zenei képzés ünnepe. Olyan – Magyarországon ritkán hallható – művész ül a zongorához ugyanis, aki évtizedek óta a színpadról közvetíti azt a nemes magyar hagyományt, amin nevelkedett.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 5. szombat, 19:00

Viszi tovább a Dohnányi Ernő, Fischer Annie, Vásáry Tamás által is képviselt kultúrát, saját művészetével élteti tovább ezt a gazdag hagyatékot. Bár fiatal kora óta külföldön – először Párizsban, majd Londonban – él, az egész világ tudja, hogy honnan indult, s milyen útravalót kapott a Liszt által alapított Zeneakadémiától. Frankl Péter azok közé az igaz művészek közé tartozik, akik számára a természetes előadásmód és az egyéni hang együttes jelenléte a zenélés alappillére. Nem tartozott soha semmilyen irányzathoz, interpretációit hallgatva az első pár ütem után egyszerre ismerjük fel a zeneszerzőt is, és őt, az előadóművészt is. A zenei uniformizálódás ellen professzorként is sokat tesz, ezért is fogadta el a Yale Egyetem meghívását.

Ajánlatunk


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Ajánló


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel