Program


Auer Fesztivál  Veszprém Ray Chen és a Mendelssohn Kamarazenekar

Auer Fesztivál Veszprém Ray Chen és a Mendelssohn Kamarazenekar

Auer Fesztivál – Veszprém
Ray Chen és a Mendelssohn Kamarazenekar

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 4. péntek, 20:00

Rey Chen igazi „modern” művész. Gondolatairól, ötleteiről videókat készít, melyeket azonnal meg is oszt, szeret felfedezéseket tenni. Nincsenek titkai zenélés közben sem. Minden hang mögött ott érezzük az egyediséget, de a meggyőződést és az őszinte örömöt is. Mondhatjuk úgy is: épp ezek az ő titkai. Nem is csoda, hogy ekkora rajongótábora van, magával ragadó egyénisége minden koncertlátogatóra óriási hatással van.

És akkor nem beszéltünk még hangszeres felkészültségéről! Egész fiatalon megnyerte a legnehezebbnek számító Queen Elizabeth Nemzetközi Hegedűversenyt, melyen Maxim Vengerov volt a zsűri elnöke, s aki így nyilatkozott róla: „Ray bebizonyította nagyszerű képességeit, csodálatosan „fiatal”, életerős hegedűhangja van, minden tulajdonsággal
rendelkezik, hogy egy igazi előadóművész legyen.”

Veszprémi koncertjén a Mendelssohn Kamarazenekar élén Mendelssohn e-moll hegedűversenyét adja elő egy történelmi ereklyének számító Stradivari hegedűn, melyen egykor a nagy Joachim József Brahms, Schumann és Bruch Joachimnak ajánlott versenyműveit is bemutatta.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Ajánló


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel