Program


Auer Fesztivál  Veszprém Suyoen Kim hegedűestje

Auer Fesztivál Veszprém Suyoen Kim hegedűestje

Bach szólóhegedűre írt művei a hegedűsöknek olyanok, mint a hívő emberek számára a Biblia. Egy élet is kevés a megismerésükhöz, s minden nap új felfedezést, egyre mélyebb megértést kívánnak–kínálnak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 3. csütörtök, 17:30

Nem is nyílnak meg minden előadó számára egykönnyen, szinte levetik magukról a hatásvadász, divatos előadói megoldásokat. Alázat, tudás, tehetség és még ki tudja mi minden szükséges ahhoz, hogy értő tolmácsolásban hallhassuk őket.

Az idei Auer fesztivál azzal büszkélkedhet, hogy olyan hegedűművész fog megszólaltatni két partitát és egy szólószonátát ebből az örökérvényű sorozatból, akinek játékában mindez egyesül. Suyoen Kim számára az őszinteség, a pózok mellőzése, a nemes, de egyben puritán megszólaltatás a művészi hitvallást is jelenti. Kivételes élmény lesz az ő előadásában, a Bazilikában, ráadásul Antonius Stradivarius 1684-ben készült hegedűjén Bachot hallgatni. S a felhangzó művek között – zárószámként – természetesen ott lesz a valaha írt legpompásabb és leghatalmasabb, hegedűre készült remekmű: a d-moll Chaconne.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel