Program


Az év HESTIA Bulija

Az év HESTIA Bulija

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 28. péntek, 19:00

Sok szeretettel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt a gyönyörű Podmaniczky Kastélyban, ahol  remek számokkal és műsorral várjuk a kedves szórakozni, kikapcsolódni, táncolni vágyókat!

Fellépőink: Hevesi Tamás, Fekete LakkcipŐk – Komár László emlékzenekar, Hestia Tűz- és Fényszínház

Ha szeretné, hogy a Hestia produkció - mely hazánk egyik legismertebb tűzzsonglőr csoportja- elvarázsolja Önt és hozzátartozóit a különleges fényekkel, a profi és akrobatikus színvonalú elemekkel kibővített, veszélyes mozdulatsorral, melyek a zene ritmusával összhangban emelik a rendezvények színvonalát, látogasson el rendezvényeinkre!

A társulat ismertsége onnan ered, hogy kimagasló, és ámulatos színházi elemeket használ az előadásaiban: tánc, színpadtechnika, eszközök- és még megannyi kiegészítő teszi színesebbé és élvezetesebbé a bemutatót. A tűztánc az a szó, mely leginkább jellemzi a produkció által nyújtott 21. századi látványt.

A társulat arculata nem csak zsonglőrködésből áll, hanem színpadi produkciókat is nyújtanak.

Esőnap: augusztus 18.

 
A kastély kapuit 18:00 órakor nyitjuk meg. Helyfoglalás érkezési sorrendben történik. 
A helyszínen sör, üdítő, kürtöskalács, szendvics és sütemény kapható lesz.

Eső esetén a koncertet augusztus 18-án tartjuk meg. Amennyiben a koncert az esőnapon is elmarad, a jegy a vásárlás helyén visszaváltható.

 

A program- és helyszínváltoztatás jogát a szervező fenntartja!

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Ajánló


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel