Program


Az év HESTIA Bulija

Az év HESTIA Bulija

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 28. péntek, 19:00

Sok szeretettel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt a gyönyörű Podmaniczky Kastélyban, ahol  remek számokkal és műsorral várjuk a kedves szórakozni, kikapcsolódni, táncolni vágyókat!

Fellépőink: Hevesi Tamás, Fekete LakkcipŐk – Komár László emlékzenekar, Hestia Tűz- és Fényszínház

Ha szeretné, hogy a Hestia produkció - mely hazánk egyik legismertebb tűzzsonglőr csoportja- elvarázsolja Önt és hozzátartozóit a különleges fényekkel, a profi és akrobatikus színvonalú elemekkel kibővített, veszélyes mozdulatsorral, melyek a zene ritmusával összhangban emelik a rendezvények színvonalát, látogasson el rendezvényeinkre!

A társulat ismertsége onnan ered, hogy kimagasló, és ámulatos színházi elemeket használ az előadásaiban: tánc, színpadtechnika, eszközök- és még megannyi kiegészítő teszi színesebbé és élvezetesebbé a bemutatót. A tűztánc az a szó, mely leginkább jellemzi a produkció által nyújtott 21. századi látványt.

A társulat arculata nem csak zsonglőrködésből áll, hanem színpadi produkciókat is nyújtanak.

Esőnap: augusztus 18.

 
A kastély kapuit 18:00 órakor nyitjuk meg. Helyfoglalás érkezési sorrendben történik. 
A helyszínen sör, üdítő, kürtöskalács, szendvics és sütemény kapható lesz.

Eső esetén a koncertet augusztus 18-án tartjuk meg. Amennyiben a koncert az esőnapon is elmarad, a jegy a vásárlás helyén visszaváltható.

 

A program- és helyszínváltoztatás jogát a szervező fenntartja!

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel