Program


Bababörze és Játékvásár - Giga játszóház
10

Bababörze és Játékvásár - Giga játszóház

Szeretettel várunk mindenkit több mint 5000 négyzetméteren, szebbnél-szebb új és használt baba és gyermekruhákkal, kiegészítőkkel (babakocsi, cipő, csizma, kiságy, babafelszerelés, etetőszék, autós gyerekülés, kismamaruha) és használt játékokkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 22. szombat, 9:00

Az országban egyedülálló Giga Játszóházzal várunk, ahol önfeledten szórakozhatsz Közép-Európa egyetlen mesébe illő vonat-akadálypályáján, flipper csúszdáján, vizidodzsemén, babajátszójában. Ezen kívül 34 fantasztikus játékot próbálhatnak ki, kicsik és nagyok egyaránt.

A rendezvényen helyet kap:

 Kerekítő mondókás móka-baba- mama foglalkozás

 Kangatrainig

 Arcfestés

 Csillámtetkó

 Bábszínház

 Kézműves foglalkozás

 Ingyenes családi fotózás

 Paintball verseny

 6 -féle ugrálóvár, óriás csúszda, óriásvonat, beltéri baba játszótér

 Mobil akadálypálya

Giga Játszóház 4 órás belépőjegy: 2500 Ft

Élj át 4 óra önfeledt szórakozást 2000 négyzetméteren: Ügyességi játék, pinball csúszda, óriásvonat, beltéri baba játszótér és még sok-sok izgalmas játék vár kicsikre és nagyokra, fedett játéktérben a kellemes hangulatú Millenáris Park “B” csarnokában a Giga Játszóházában, 2016. október 22-én. A Millenáris belépő külön fizetendő 500 Ft/fő, a játszóházba a kísérőknek ingyenes a belépés.

Vizidodzsem jegy (/menet): 600 Ft

Próbáld ki a vízen ütköző csónakokat. Akkumulátorral hajtott, könnyen manőverezhető gyerek hajók, melyekkel lehet ütközni és körbe-körbe versenyezni. A kezelő felügyelete mellett használhatók. Egy menet, 600 Ft. A Millenáris belépő külön fizetendő 500 Ft/fő, a játszóházba a kísérőknek ingyenes a belépés.

Paintball jegy (20 lövés): 600 Ft

A paintball egy veszélytelen mégis nagyon élvezetes játék. Izgalmas verseny vár Rád a Millenárison Park “B” csarnokában. 600 Ft (20 lövés). A Millenáris belépő külön fizetendő 500 Ft/fő, a játszóházba a kísérőknek ingyenes a belépés.

Mobil akadálypálya jegy (/menet): 600 Ft

Az akadálypályát nagyobb gyermekeknek, 4 éves kortól ajánljuk. Teszteld az ügyességed és rátermettséged egy különleges akadálypályán, mely felér egy tornaórával. Kezelő felügyelete mellett használható. Egy menet: 600 Ft. A Millenáris belépő külön fizetendő 500 Ft/fő, a játszóházba a kísérőknek ingyenes a belépés.

 

Jegytípusok (bruttó árak):

Millenáris Bababörze belépő: 500 Ft

Giga Játszóház 4 órás belépőjegy: 2500 Ft

Giga Játszóház felnőtt kísérőjegy + Millenáris Bababörze belépő: 500 Ft

 

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Lélekhívogató – a szivárvány meséje Animációs-élőzenés-bábos játék TÁRNOK MARICÁVAL

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel