Program


Backstage - VARIDANCE

Backstage - VARIDANCE

BACKSTAGE

Csimborasszó produkció

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 27. péntek, 20:00

A civil embereket mindig is érdekelte mi minden történhet egy színházi előadás közben a színfalak mögött. Itt a lehetőség, a Backstage című előadás kifejezetten ezt szem előtt tartva jött létre, bepillantást engedve, hogy mi zajlik a háttérben, a színpad mögött. A darab szinte minden korosztály számára emészthető, sőt élvezhető, hiszen rengeteg humorral es megannyi tánc-stilussal fűszereztük.

Az előadás vezérfonala egy szerelmi szál, mely az egész előadáson átível. E köré épül számtalan olyan szituáció, amely megtörténhet egy táncossal a backstage-ben, amit a nézők soha nem láthatnak. Azaz láthattak… Eddig…

Végre egy darab, amely azért jött létre, hogy a nézők bepillantást nyerhessenek egy táncszínházi előadás kulissza titkaiba.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel