Program


Bacsó Kristóf Triad és Gilad Hekselman / Jazz Showcase

Bacsó Kristóf Triad és Gilad Hekselman / Jazz Showcase

Bacsó Kristóf szaxofonosként és komponistaként egyaránt a hazai jazzélet egyik karakteres alakja, akinek az elmúlt években négy szerzői lemeze jelent meg. Legfontosabb saját zenekara, a Triad Európa számos országában sikerrel fellépett már.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 3. szombat, 20:00

Szaxofontanulmányait Lakatos „Ablakos” Dezső és Borbély Mihály irányításával kezdte, a Zeneakadémia jazz tanszakán diplomázott, majd a legjelentősebb jazzoktatási intézményekben, a párizsi Conservatoire-on és a Berklee College of Musicon képezte tovább magát. Közel hat éven át Franciaországban és az Egyesült Államokban élt és zenélt, de ez idő alatt is rendszeresen fellépett Európában, sőt Japánban is. Szinte minden stílusban kipróbálta magát: játszott mainstream jazzt, etnót, funkot, de a jazz kísérletezőbb irányzataitól sem riadt vissza.
Bacsó régi társa, Oláh Tzumo Árpád szintén a Berklee egykori hallgatója, Herbie Hancock és Wayne Shorter tanítványa a zongora mellett nagy érzékenységgel nyúl a Fender Rhodeshoz és más elektronikus hangszerekhez. A két alkalommal is az év dobosának választott Juhász Márton, aki két társához hasonlóan az Egyesült Államokban folytatott tanulmányokat, a hangulatfestésnek is mestere. A Triad zenéje egyszerre merít a jelenből és a közép-kelet európai zenei tradícióból. A gondosan kimunkált részek mellett fontos szerepet kapnak a közös improvizációk. Ezen az estén a New Yorkban élő remek izraeli gitáros, Gilad Hekselman csatlakozik hozzájuk.

Közreműködők:

Bacsó Kristóf: szaxofon, effektek
Tzumo Árpád: billentyűs hangszerek
Juhász Márton: dob

Vendég:

Gilad Hekselman: gitár

Ajánlatunk


Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel