Program


Bánk-misszió

Bánk-misszió

Katona József: „Bánk-misszió”

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 20. kedd, 17:00

Vidnyánszky Attila miután megrendezte a Nemzeti Színházban a Bánk bánt, a fiatal harmadéves egyetemistákkal tervbe vette a Bánk bán missziót, ami egy tantermi előadás, elsősorban fiataloknak. Célja, hogy Katona József Bánk bánjára felfigyeljenek a diákok.

Tele van ármánnyal, összeesküvéssel, szerelemmel és más izgalmas, gyötrelmes emberi kapcsolatokkal, amiknek kibontására és megértésére törekszik Cserhalmi György osztálya, szük hatvan percben.

Szereplő: Bölkény Balázs, Cseke Lilla Csenge, Hermányi Mariann, Karácsony Gergely, Kocsis Gábor, Kovács Panka, Kovács Sándor József, Szász Júlia, Varga-Huszti Máté, Szurcsík Ádám

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel