Program


BELLINI: NORMA / Met – Fesztivál Színház

BELLINI: NORMA / Met – Fesztivál Színház

„Ponselle, Milanov, Sutherland, Callas - a tegnapi este után Radvanovsky nevével bővíthető a lista” - fogalmazott a Huffington Post kritikusa 2013-ban, utalva a címszerepben debütáló amerikai-kanadai szoprán a legnagyobbakéhoz mérhető alakítására Bellini romantikus operájában.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 7. szombat, 18:55

Sondra Radvanovsky a bel canto egyik legjelentősebb előadója, aki úgy érzi, Norma szerepe hang és temperamentum szempontjából tökéletesen illik hozzá. A Metropolitan 2015/16-os évadában mennyiségre is elképesztő teljesítményt nyújtott: Donizetti mindhárom Tudor-operájának királynő szerepét alakította - erre a bravúrra előtte senki sem vállalkozott a világhírű intézmény mintegy száznegyven éves történetében.

A New York-i operaház 2017/18-as évadát nyitó előadásban a főpapnő riválisát, Adalgisát egy másik világsztár, Joyce DiDonato alakítja. A bel canto szerelmesei számára valódi ünnep két ilyen kvalitású művész szereplése. És ha mindez nem lenne elég: Norma hűtlen férje, Pollio szerepében a varázslatos hangú máltai tenort, Joseph Calleját hallhatjuk. Az olasz romantikus operák világát kiválóan ismerő dirigens, Carlo Rizzi Milánóban született, és harminchárom évesen, 1993-ban debütált a Metben. David McVicar szuggesztív rendezésében a cselekmény színhelye az eredeti szerzői elképzeléshez híven a druidák szent ligete, a természet és az ősi rituálék otthona.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel