Program


Bencze Alma Quartet

Bencze Alma Quartet

A Bencze Alma Quartet repertoárjában gondosan és egyedileg meghangszerelt sztenderd átdolgozások szerepelnek. A számokat igyekeznek nem csak a zenén keresztül, hanem a dalszövegek figyelembevételével is értelmezni, hogy ez a sokszor másodrangúnak tekintett összetevő is teljes értékű része lehessen a zenei élménynek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 11. péntek, 21:00

Az eredmény: a közösen megkomponált keretek adta rendszer dallamos és magával ragadó lüktetése, illetve a jazzben rejlő improvizatív szabadság egy igen üdítő egyvelege, melyet nem csak a műfaj kedvelőinek, hanem minden zeneszerető érdeklődőnek szeretettel ajánlanak.

Közreműködik:

Bencze Alma - ének
Lachegyi Máté - zongora
Baksa Péter - nagybőgő
Huszár Ákos - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel