Program


Binder Quartet és Kovács Zoltán trió

Binder Quartet és Kovács Zoltán trió

Az egyik legtermékenyebb hazai szerző és előadó, Binder Károly és együttese, valamint egy fiatal formáció veszi be a Fonót.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 7. szombat, 20:00

A hetvenes évek végén, nyolcvanas ével elején működő legendás Binder Quartett /Binder Károly, Dresch Mihály, Benkő Róbert, Baló István/ az akkori magyar jazz-muzsika egyik legeredetibb és meghatározó formációja volt.
Binder Károly a zenekar felbomlása után, mint zeneszerző és előadóművész, számtalan nemzetközi és itthoni fesztivál, koncert rendszeres fellépőjeként jelentős sikereket ért el, nemzetközi díjakat kapott, majd - 46 szerzői lemez után - ismét zenekart alapított. Állandó partnerével, Borbély Mihállyal két kitűnő tehetségű fiatal muzsikussal bővítették ki a duó formációjukat: Benkó Ákos dobossal és Fonay Tibor basszus gitáros, bőgőssel.

A Kovács Zoltán(Kó)Trió 2014-ben alakult. A tagok számos hazai és külföldi jazzformáció és produkció résztvevői. Repertoárjuk gerincét saját darabok alkotják. Hangzásuk a klasszikus zenei gyökereken át, a kortárs zenei improvizáción keresztül a mainstream jazz világába kalauzol. Tagok: Kovács Zoltán-zongora, Soós Márton-bőgő, Cseh Balázs-dob, Vendég: Elek István-szaxofon

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

zenés átirat két részben

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel