Program


Boggie: Karácsonyi Szobakoncert

Boggie: Karácsonyi Szobakoncert

Boggie: Karácsonyi Szobakoncert a Magvető Caféban!


Boggie hagyományosan minden évben karácsonyi koncerttel zárja az évet immár 8 éve. Ezúttal a szobakoncertek hangulatába varázsol bennünket zenekarával együtt a Magvető Caféban, az irodalmi beszélgetések és meghitt koncertek új színterében, a belváros közepén.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 27. szerda, 20:00

Boggie: Karácsonyi Szobakoncert a Magvető Caféban!


Boggie hagyományosan minden évben karácsonyi koncerttel zárja az évet immár 8 éve. Ezúttal a szobakoncertek hangulatába varázsol bennünket zenekarával együtt a Magvető Caféban, az irodalmi beszélgetések és meghitt koncertek új színterében, a belváros közepén. Különleges élmény lesz ennyire közelről, ennyire bensőséges közegben hallgatni Boggie-t és zenekarát. Ami biztosan lesz ezen az estén: melegség, meghittség, szeretet, forró tea és az élő zene varázsa.

Ha már unod otthon a beiglit és a halászlét, akkor december 27-én töltődj fel Boggie-val és zenekarával egy meghitt koncert keretében és engedd, hogy tovább tartson a karácsonyi varázs.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel