Program


Bolba-Szente-Galambos: Csoportterápia
10

Bolba-Szente-Galambos: Csoportterápia

Ha úgy érzed széthullott minden, ami volt, hogy nagy a gond, hogy egy ideje kissé borúsabb az ég, mint volt, akkor irány a csoportterápia. Ha rettegsz attól, hogy megtámad valami betegség, ha csak attól rettegsz, hogy rettegsz, ha félsz, hogy nem tudod ki az, akit szerethetsz, ha már azt sem tudod, ki vagy valójában, akkor irány a csoportterápia.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 4. szombat, 19:00

Csoportterápia
mjuzikelkámedi

Ha úgy érzed széthullott minden, ami volt, hogy nagy a gond, hogy egy ideje kissé borúsabb az ég, mint volt, akkor irány a csoportterápia.
Ha rettegsz attól, hogy megtámad valami betegség, ha csak attól rettegsz, hogy rettegsz, ha félsz, hogy nem tudod ki az, akit szerethetsz, ha már azt sem tudod, ki vagy valójában, akkor irány a csoportterápia.

No de mi van akkor, ha a csoportterápián csak beteg van, orvos egy szál se?
Mi van, ha valaki tévedésből van itt, mert ő csak a színjátszó szakkörbe érkezett?
Hol bujkál az elveszett ikertestvér?
Ki lehet-e cserélni az ember hangját?
Létezik-e szerelem első látásra?

Ehhez hasonló kérdésekre keres választ a Csoportterápia sok zenével, rengeteg nevetéssel és az ülés végén – miután jól kinevettük magunkat – mind rájövünk, hogy az út nyitva áll előttünk, csak a félelmeinket kell elengednünk egy kicsit.

Zenéjét szerezte: Bolba Tamás
A szövegkönyvet és a dalszövegeket írta: Szente Vajk és Galambos Attila

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel