Program


Borbás Marcsi: A világ minden Tállya gasztroélmény hétvége / 2 fő részére

Borbás Marcsi: A világ minden Tállya gasztroélmény hétvége / 2 fő részére

Az Oroszlános Borhotel gasztroélmény sorozatának következő, októberi vacsoráját maga Borbás Marcsi főzi! A kihagyhatatlan programhoz a Marcsi által meghívott Dobroda Zenekar teremti meg a jó hangulatot, az est borpárosításait pedig ezúttal is a Royal Tokaji borai közül válogattuk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 27. péntek, 14:00

Hangulatos utcácskák, borvidéki hangulat, műemléki kúriák, katonás szőlősorok – ez a miliő inspirálta Borbás Marcsit az Oroszlános Borhotelben zajló programsorozat kiötlésére, melyeknek az Oroszlános ad stílusos és hiteles otthont. A különleges gasztroélmény hétvégék egy-egy érdekes helyi téma, legenda vagy történelmi személyiség apropóján, izgalmas gasztronómiai alapanyagokat, az ország legjobb séfjeit, kíváló borokat és ismert művészeket felsorakoztatva kínál felejthetetlen szellemi és kulináris élményt. A sorozat második alkalmán, október 28-án maga Marcsi fogja elkészíteni az Oroszlános konyhájában a vacsorát, amit régi korok hangulatában főz és tálal a vendégeknek. Az időutazásban a Dobroda Zenekar zenészei fogják segíteni, akik a Kárpát medence autentikus népzenéjét hozzák el Marcsi csodálatos fogásai mellé, valamint felelevenítik Lavotta János, a verbunkos zene Mozartjának alakját, aki Tállyán élt és alkotott.

Aki nem csak a szombat estét, hanem az egész hétvégét szívesen tölti Tállyán, annak az Oroszlános Borhotel kínál egy varázslatos élménycsomagot szállással és további tartalmas, boros élményekkel.

A csomag tartalmaz a vacsoraesten túl:

·        3 nap / 2 éjszaka szállást superior hotelszobában, 2 fő részére, gazdag, hegyaljai finomságokból összeállított svédasztalos reggelivel

·        A Fürdőház wellness szolgáltatásainak korlátlan használatát

·        Pincelátogatást a ház 400 éves borospincéjében, borkóstolással

·        Péntek esti tradicionális BBQ vacsoraestet tállyai borokkal

·        Interaktív kádárbemutatót egy hegyaljai hordókészítő műhelyben

·        Ingyenes WIFI-t a hotel teljes területén

A csomag ára: 149.900 Ft / 2 fő / 2 éj

Foglalási feltételek:
Amennyiben gyermekkel érkezik, kérjük egyeztessen a hotel recepciójával a megfelelő szoba kiválasztása miatt. Gyermek ár: 8.500 Ft / gyermek / éj (6-14 éves korig)

Információ és foglalás:
info@oroszlanos.hu
https://www.oroszlanoshotel.com/esemenyek
+36 46 598 888
+36 70 312 2989
+36 70 583 5296

 

 

 

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel