Program


BQW - Somogyi és Haruquartet

BQW - Somogyi és Haruquartet

A Somogyi Vonósnégyes és a Haruquartet koncertje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 17. szombat, 15:00

Műsor:
Beethoven:
Esz-dúr "Harfen" vonósnégyes op. 74
Esz-dúr vonósnégyes op. 127

A SOMOGYI VONÓSNÉGYES 1997-ben alakult a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola volt hallgatóiból. 1998 nyarán öt hetet töltöttek Chicago-ban a Ravinia Fesztiválon, ahol olyan kiemelkedő vonósnégyesekkel s tanárokkal dolgozhattak együtt, mint például: a Tokyo, La Salle, Cleveland, Emerson vonósnégyesek, Paul Katz, Henry Meyer és Peter Quirdijan. 1998-tól állandó résztvevője az évenként Budapesten megrendezésre kerülő kortárs műveket bemutató "Minifesztivál"-nak. 2001-től a Joinville-i nyári fesztivál rendszeres vendége az együttes, ahol mesterkurzuson tanítanak a koncertek mellett. Nagy jelentőséget tulajdonítanak az ifjúság zenei nevelésének. Így került sor a Várszínházban az iskolások számára rendezett hangszerbemutató koncertjeikre. A határokon túl Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában, Franciaországban, Svájcban és Mexikóban szerepeltek nagy sikerrel. 1999-ben Bozay Attila harmadik, az együttesnek ajánlott vonósnégyesét mutatták be. Munkájukban kezdetektől segítségükre voltak: Rados Ferenc, Devich János , Devich Sándor , Bánfalvi Béla professzorok. 1999-ben M.W.Karlins művét vették lemezre a Hungaroton lemezkiadónál, ahol több felvételük is megjelent. 1999-ben és 2003 -ban a vonósnégyes Artisjus-díjat kapott.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel