Program


BRÓDY JÁNOS koncert - a Human Rights 70. évfordulója tiszteletére

BRÓDY JÁNOS koncert - a Human Rights 70. évfordulója tiszteletére

1948. december 10-én fogadta el az ENSZ közgyűlése az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát, mint azt a közös eszményt, melynek elérésére minden népnek és minden nemzetnek törekednie kell.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 10. hétfő, 19:30

Bródy János a ’60-as évek óta képviseli a nyilatkozat alapvető értékeit és sokszínű művészetében jelentős szerepet játszik az egyetemes emberi jogok tisztelete és védelme. Az Illés zenekar 1971-ben oratóriumot írt Human Rights címmel, ami a legendás fehér borítóban jelent meg nagylemezen, Mensáros László közreműködésével.

Az elmúlt évtizedekben Bródy János dalaival és fellépéseivel bizonyította, hogy hűséges maradt hajdani önmagához, és a politikai forgószínpad állásától függetlenül ma is következetesen kiáll a humanista szemlélet és a polgári szabadságjogok mellett.

Az emberi jogok világnapján, 2018. december 10-én a Budapest Kongresszusi Központban egy koncerttel emlékezik meg a jelentős 70. évfordulóról.

Erre a Rendhagyó Ráadás koncertre várnak mindenkit szeretettel.
„A hatalom szeretete nem a szeretet hatalma.”

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel