Program


Budapest Bár: Budapest - Lemezbemutató

Budapest Bár: Budapest - Lemezbemutató

2017. november 13-án jelenik meg a Budapest Bár jubileumi lemeze Budapest címmel. A lemezbemutatót, amelynek vendége lesz Presser Gábor, a MOM Kulturális Központban tartják november 13-án este 7 órakor. A koncerten a Farkas Róbert vezette zenekaron kívül fellép Behumi Dóri, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kiss Tibor, Kollár-Klemencz László, Lovasi András, Mező Misi, Németh Juci, Rutkai Bori és Szűcs Krisztián.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 13. hétfő, 19:00

Tíz éve együtt a Budapest Bár - öt muzsikus és tizenegy énekes. Az új lemezen mindannyian szerepelnek, sőt, vendégként meghívták Presser Gábort is, aki erre az albumra dalt írt a zenekar számára. Petri György – Budapest kocsmáinak jó ismerője - Sláger címmel merengett egy versében az öregedésről. Ebből a versből írt nótát Presser Gábor, s ehhez kapcsolta az LGT klasszikust, az Embertelen dalt. A dal természetesen új, “budapestbáros” hangszerelésben szólal meg Presser Gábor előadásában, és kitűnő “vokalistákkal”: Németh Juci, Behumi Dóri, Frenk, Ferenczi György, Kiss Tibor és Lovasi András is énekelnek a dalban.

A korong mérföldkő a zenekar történetében, hiszen a Budapest Bártól megszokott feldolgozások ezúttal kisebbségben lesznek.  Budapest több énekes-dalszerzőt is megihletett: csinos pesti lányokról, éjszakai buszjáratról, angol turistákról, pesti kocsmákról, albérletekről, a 4-es metróról valamint a budapesti mindennapokról és éjszakákról írt dalt Kiss Tibor, Szűcs Krisztián, Frenk, Németh Juci, Rutkai Bori, Ferenczi György és Kollár-Klemencz László.

Nem maradhatnak el azonban a jól megszokott régi dalok sem. Visszasétálunk a múltba is, közben Lovasi hangján szól a Lila akácok, Mező Misi elbúgja a Vén budai hársfákat, Kiss Tibi lazán-érzelmesen énekli: Járom az utam. Behumi Dóri a Rejtő Jenő szövegére írott Pesti polgár című dalt hozta a közönségnek. A lemezen és a koncerten a finálé nem lehet más, mint Cseh Tamás - Másik János - Bereményi Géza Budapest című dalának “budapestbáros” verziója, az összes férfi énekes előadásában.

A lemezbemutatón az együttes történetében először vendégként fellép Presser Gábor, és a kitűnő zenekar mellett a Budapest Bár valamennyi énekese. Az előadás része a Budapest Bár “10 év 10 különleges koncert” című sorozatának.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel