Program


Cimbalom Brothers, Dresch Trió

Cimbalom Brothers, Dresch Trió

Ketten, hárman, és a többiek


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 27. péntek, 20:00

Exkluzív cimbalom duó két kiváló cimbalmostól, akik nem csak virtuóz tudásukat, de testvéreiket is magukkal hozzák! Lisztes Jenő az elmúlt 10 évben Roby Lakatos zenekarával bejárta a világ legnagyobb koncerttermeit bemutatva a magyar cigányzenei hagyományokat és virtuóz tudást. Unger Balázs a Cimbaliband frontembere az autentikus magyar népzene és a Balkán cimbalom futamaival fűszerezi ezt az egyedül álló zenei projektet. Lisztes Jenő – cimbalom, Unger Balázs – cimbalom, Unger Gergő - gitár, koboz, tambura, Lisztes László - nagybőgő, basszusgitár

Dresch Mihály koncertje mindig meghatározó élmény, bármilyen formációval jön el a házba. Ezúttal trióban hallhatjuk két remek zenésztársával együtt.

Ajánlatunk


A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

Ajánló


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel