Program


Danilo Pérez / John Patitucci / Brian Blade

Danilo Pérez / John Patitucci / Brian Blade

Danilo Pérez-John Patitucci-Brian Blade: Children of the Light
Alerant Jazz Est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 22. vasárnap, 21:00

Közreműködik: Danilo Pérez – zongora, John Patitucci – nagybőgő, Brian Blade – dobok

Danilo Pérez, John Patitucci és Brian Blade 2015-ban adták ki első, Children of the Light című albumukat. A korábbi években Wayne Shorter „ritmusszekciójaként” világhírűvé vált formáció minden ízében kiváló anyagot tett le az asztalra. „Modern mainstream – free elemekkel, kollektív improvizációkkal, abszolút emészthető formában, a legmagasabb szintű hangszertudással” – írta a lemezről Nagy Sándor. A lemezcím játékosan utal Wayne Shorter 1961-es Children of the Night című szerzeményére, melyet a legendás szaxofonos még Art Blakey zenekarának írt.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel