Program


Demjén újra!

Demjén újra!

Demjén Ferenc Kossuth-díjas előadóművész koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 2. szombat, 20:00

A több, mint fél évszázada tevékenykedő művész számos díjat tudhat magáénak (néhány közülük: Huszka Jenő-díj, EMeRTon-díj, Artisjus-díj, Kossuth-Díj). Az első jelentősebb sikereit a Bergendy zenekar énekes-dalszövegírójaként érte el, s a zenekarral 6 lemezt jelentettek meg 1970 és 1978 között. Ennek az időszaknak a hajnalán született többek között a "Jöjj vissza, vándor" című sláger, mely a mai napig elhangzik koncertjein. Később a V'Moto-Rock együttes frontembereként halmozta a sikereket, velük 7 lemez került kiadásra 1978 és 1987 között. Eközben szóló karrierje is kezdett kibontakozni, melynek során számos szólólemez látott napvilágot, szám szerint 17. Ezen kívül még 4 koncertlemez és 8 válogatáslemez fűződik a nevéhez. Pályafutása során számos fülbemászó sláger született, zenéje generációkon átívelő. Koncertjein a fiatal, a középkörű és az idősebb korosztály egyaránt megtalálható.

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel