Program


Dés László: Nagy Utazás - koncert

Dés László: Nagy Utazás - koncert

Dés László koncertje
vendég: Tóth Vera

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 5. hétfő, 19:00

Szerelem első vérig, Nagy utazás, Vigyázz rám, Trió Stendhal, Jazz+Az, Dzsungel Könyve, Valahol Európában, Pál utcai fiúk, Férfi és Nő – hogy mi a közös ezekben a különböző műfajokban született, sikeres dalokban, produkciókban? A Kossuth díjas zeneszerző és előadóművész, Dés Lászlószemélye köti össze ezeket, akinek nevéhez számtalan népszerű dal, színpadi és filmzene, jazz formáció fűződik. Hosszas várakozás után végre megszületett ez a várva várt koncert, amelyen saját dalait adja elő, elsősorban a popzene műfajából. De lesznek filmzenékből slágerré vált szerzemények, régi és új zenei gyöngyszemek. Az új dalok mellett természetesen hallhatja majd a közönség a Nagy utazást, a Vigyázz rám-ot, a Legyen úgy-ot, de a Férfi és Nő és az Átutazó produkcióból is elhangzanak természetesen dalok, ezúttal új interpretálásban.
Dés a koncerten számos zenei meglepetésre készül, kivételes tehetségű muzsikusok közreműködésével. Vendégként a kiváló énekesnőt, Tóth Verát köszönthetjük, akivel Dés László már korábban dolgozott együtt, - akkor jazz produkcióban -, tehetségéről muzikalitásáról és remek hangjáról viszont az évek során már sokszor meggyőződhetett.
Dés Lászlót azon kevés zenészek egyikének tartják, akiket a szakma és a kritikusok egyaránt tisztelnek, ugyanakkor – és ez a legfontosabb – közönség nagyon szeret. És hogy ez mennyire nem véletlen, az ismét bebizonyosodik ezen a Nagy utazás koncerten is.

Ajánlatunk


Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott lesz: ZsDav, DoggyAndi, Jánosik Gergő, OwnMcKendry, Sajt32, Rolix, IceBlueBird és Aida Vagyok.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri…

Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel