Program


zzDualitás – Veréb Tamás estje

zzDualitás – Veréb Tamás estje

Veréb Tamás exkluzív élőzenés esttel várja a színház és könnyűzene szerelmeseit!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 27. szerda, 19:30

Veréb Tamás - akit musical előadásokból és televíziós műsorokból is jól ismerhetnek - exkluzív élőzenés esttel várja a színház és könnyűzene szerelmeseit. A koncert zenei anyaga sajátos köntösben mutatja be Tamás eddigi színházi szerepeit és könnyűzenei munkásságát. Az előadást élőzenés kíséret, vizuális effektek és táncművészek közreműködése teszi teljessé. Legyenek Önök is részesei egy kellemes, feltöltő utazásnak ebben a két, egymástól nem is olyan távoli zenei világban!

Veréb Tamás zenei tanulmányait a miskolci Egressy Béni Zeneiskolában folytatta. 2007. szeptemberétől Földessy Margit Színitanodájába járt.

Színpadon már 9 éves korában a Miskolci Nemzeti Színház Isten pénze című darabjában debütált. Ezt követően a Carmenben, A Kölyök című musicalben (a címszereplőt) és a Valahol Európában (Csóró szerepében) játszott.

2010-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Szegény gazdagok és a Robin Hood musicalek ősbemutatóiban kapott szerepet, az előbbiben Kálmán, az utóbbiban William szerepét játszotta. Kálmán szerepét a 2010/2011-es évadban a József Attila Színházban is játszotta.

Ezen kívül rendszeresen vett részt magyar és nemzetközi énekversenyeken, valamint fellépet musical rendezvényeken, jótékonysági gálákon.

2007 és 2010 között négyszer nyerte el a MOL Tehetségtámogató program egyéves ösztöndíját, mely tehetséges fiatal művészek és ifjú tudósok szakmai fejlődését segíti.

2013-tól a Budapesti Operettszínház tagja. Az elfújta a szél című musical egyik férfi főszerepében mutatkozott be, majd ugyanebben az évben megkapta a Rómeó és Júlia musical férfi címszerepét, a musicalirodalom első 19 éves Rómeójaként.

Azóta számos főszerepet játszott a Budapesti Operettszínház színpadán, többek között a Mozart!, Miss Saigon, Isten pénze, Szép nyári nap, Fame, Marie Antoinette musicalekben.

2016-ban diplomázott klasszikus ének szakirányon a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében.

Színházi pályafutása mellett a The SunCity Rockets nevű zenekar frontembere, melyet 2015 nyarán alapított zenésztársaival.

2016-ban megnyerte a Sztárban sztár 4. évadát. Veréb Tamás énekelte a Budapesten rendezett 2017-es úszó-világbajnokság hivatalos szurkolói dalát, amely We Are the Water címmel jelent meg 2017. július 13-án.

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel