Program


Dumaszínház ROAST 3: Kiss / Dombi / Szomszédnéni / Hajdú / Schobert Norbi

Dumaszínház ROAST 3: Kiss / Dombi / Szomszédnéni / Hajdú / Schobert Norbi

A Dumaszínház színe-java gyűlik össze egy estére, hogy ízekre szedje Schobert Norbit!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 28. péntek, 21:00

Kiss Ádám, Dombóvári István, Hajdú Balázs és a Szomszédnéni Produkciós Iroda egyetlen apró részletet sem hagy figyelmen kívül, ha azt est főhősét kell szembesíteni eddigi életével és saját magával. Nincs kertelés, köntörfalazás és finomkodás: ezen az estén mindenki kíméletlenül őszinte, ugyanakkor szórakoztató.

Nem Norbin nevetünk, hanem vele – neki legalábbis ezt mondtuk.

Kegyetlen poénok és szurkálódás, remélhetőleg sértődés nélkül. 80 perc színtiszta pszichológia azoknak, akik képesek egy egész estét végigröhögni.

Az előadás tartama 80-90 perc, szünet nélkül

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

Ajánló


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel