Program


EDDA MŰVEK
2

EDDA MŰVEK

Edda Művek az Arénában!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 10. szombat, 20:00

Ha van zenekar, amely dalaival, üzenetével, falakat lebontó energiájával stabil és megkerülhetetlen szereplője a hazai zenei életnek, akkor az Edda Művek mindenképpen az. Az együttes 2018. március 10-én ismét birtokba veszi a Papp László Budapest Sportarénát, hogy egy hatalmas, új bulival örvendeztesse meg rajongóit.

Felsorolni is nehéz Magyarország egyik legnépszerűbb rock-zenekarának slágereit, melyeket az élet maga szült és amelyeken nem fog sem az idő, sem a folyton változó világ. Mindezekről és a 42 év titkairól írt Pataky Attila zenekarvezető a „Mi vagyunk a rock” című könyvében, amelyben természetesen megszólaltak az együttes tagjai is, elmesélve ők hogyan élték meg az Eddával eddig eltöltött időt. A könyv egy pecsét, ami választ ad mindenre és mindenkinek,  de SHOW MUST GO ON… Az Edda tábor története az összegzés után is gőzerővel folytatódik a 2017-2018-as szezonban, amelynek kiemelt állomása a márciusi Aréna-koncert. 

A buli előtt frissen lát napvilágot a zenekar 33. nagylemeze. „Duplaalbumot adunk ki, az egyik CD Dalok a Testnek, a másik Dalok a Léleknek címmel. Az album készül és igazi nagy bulira készülünk. Valami mást szeretnénk adni, mint amit eddig, valami többet, meglepő megoldásokkal, zenésztársakkal, de a lényeg nem változik, az Edda dalok, Ti és Mi. Ez a mi erőnk 2018-ban lesz 44 éve. Én magam 66 éves leszek, erre azért durrantunk 1 vagy 2 pezsgőt.” – mondja a Frontember.

A meglepetésekkel tarkított több mint 2 órás show természetesen felsorakoztatja majd a legnagyobb slágereket a „bakancsos” időktől napjainkig. Öveket becsatolni, igazi hazai rock-ünnepre fel, 2018. március 10-én az EDDA művek nyitja a tavaszt az Arénában! 

A jegyvásárlás gyermekek számára 3 éves kortól kötelező.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel