Program


EGYEDÜL - Óbudai Danubia Zenekar

EGYEDÜL - Óbudai Danubia Zenekar

Az Óbudai Danubia Zenekar Modern Idők koncertsorozatának 3. koncertje a Zeneakadémián.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 23. péntek, 19:30

 Nem tudunk nem hinni valamiben. És ha elvesztettük Istent, majd elvesztettük az emberbe vetett hitünket is, hát mi marad végül? Ekkor megragadjuk azt, ami még öröknek és szentnek tűnhet a világban, és felfedezzük a művészetet magunknak. Egy imát, amit a semmibe mormolunk, egy üzenetet, amit a kút mélyére hajítunk, és mégis: remegve várjuk a választ, ha nem mástól, hát egymástól. És ez egyszer csak működni kezd: emberek gyűlnek össze, hogy megcsodálják gondosan ápolt, tárgyavesztett hitünk zenévé kovácsolt hangjait. És ez az együttlét olyan nagyon jó: reményt ad, és hitet plántál a többi, szomorúságba merevedett szívbe is. És csodák csodája: a művész magánya, az alkotó magánya, a hallgató magánya itt, a pillanat csodájában egymásra néz. És abban az egy pillanatban megérzik, hogy nincsenek egyedül.

 

Rachmaninov | III. zongoraverseny
Rachmaninov | I. szimfónia

 

Közremüködik:
Tomoki Sakata – zongora

 vezényel: Stanislav Kochanovsky

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel