Program


Elefánt koncert

Elefánt koncert

A jövőre 10 éves Elefánt zenekar nyárzáró koncertje Debrecenben! Két új dal is bekerült a repertoárba, lesz KÁR és ÉN is, de a nem marad el a szokásos pogó és összeborulás sem! A „legjobb közönség” díját már kiosztotta a zenekar, aki volt már Elefánt koncerten az tudja milyen, aki még nem volt, ott a helye! Várunk Titeket!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 25. szombat, 20:30

Elefánt koncert

Az Elefánt a Kodály Method 2012-es bemutatóján adta első önálló koncertjét és a Szendrői Csaba énekes, szövegíró, Tóth András gitáros, Kovács Zoltán billentyűs, Horváth Ede Bence basszusgitáros és Németh Szabolcs dobos alkotta zenekar azóta is változatlan felállásban alkot.

Első nagylemezüket, a Vérkeringőt már stabil rajongótábornak mutatták be 2013-ban, és a csapat az azóta eltelt években olyan alkotó közösséggé formálódott, amely folyamatosan keresi a kreatív utakat és a megújulás lehetőségét.

Gomoly című második albumuk 10 napig vezette a Deezer hazai hallgatottsági listáját. Harmadik nagylemezüknek, a 2017 tavaszán megjelent Minden-nek már dupla teltházas lemezbemutatót rendeztek az A38 Hajón, mert az első estére az összes jegyet elkapkodták a rajongók. A közönség egyre növekvő elismertsége mellett a szakma is díjazta a zenekar a munkásságát. Többszöri Fonogram díj jelölések mellett Szendrői Csaba és a zenekar 2018-ban az „Artisjus // Év Könnyűzenei alkotója” elismerésben részesült.

2019. szeptemberében jelent meg a negyedik nagylemezük EL címmel, melyet a vidéki klubturné mellett az Akvárium Nagy Halljában szintén teltházas koncerttel ünnepeltek és amely a kritikusok szerint „az eddigi legkiforrottabb, és egyben leginkább populáris lemeze a csapatnak”. (Magyar Narancs, 2019. november).

2201. április 29-én jelent meg a zenekar új single dala, az ÉN. Az animációs klipet Bognár Bandi, a MOME hallgatója készítette.

Július elején KÁR címmel jött a fülbemászó, de egyben sejtelmes erős húzású dal, amihez Brauner Máté rendező, Bálint Dani operatőr és stábja készítette a klipet. Az új Elefánt slágerért megőrült a közönség, pár nap alatt bekerült a lejátszási listákba.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel