Program


Életrevalók

Életrevalók

A különös pár – az élete delén járó mozgássérült arisztokrata és a külvárosi szegény negyedből való fiatalember őszinte barátságáról... A bőrszín nem számít...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 6. kedd, 19:00

ÉLETREVALÓK - igaz történet
Bemutató: 2017. február 4.
Eric Toledano és Oliver Nakache filmje nyomán magyar színpadra írta: HORGAS ÁDÁM

A Játékszín színpadán először magyarul a népszerű igaz történet!

Mint közismert, az Életrevalók film megható története megtörtént eseményt dolgoz föl. Amikor a nagy múltú Pommery Pezsgőgyár ügyvezető igazgatója, Philippe Pozzo di Borgo 42 évesen, 1993-ban egy siklóernyős balesetben nyaktól lefelé megbénult, ettől fogva szembe kellett néznie a kirekesztettség és a tehetetlenség érzéseivel. Hasonlóan a bevándorló Abdelhez, akit viszont származása, szociális helyzete miatt vetett ki a társadalom magából. Philippe talán éppen ezért választja őt a sok-sok jelentkező közül ápolójának, vagy ahogy később nevezi: ördögi őrizőjének. Fölfedezi a látszólag ellentétes helyzetük közti hasonlóságot. És éppen ezért lehet tanulságos Magyarországon is ez a történet, ahol napjainkban egyre erősebb a társadalom szétszakadása, a szegények és gazdagok közti ellentét…

Szereplők:
Philippe..................... HIRTLING ISTVÁN
Driss.......................... VADÁSZ GÁBOR

További szerepekben:
ZSURZS KATI
SZŐLŐSKEI TIMEA
KOVÁCS LOTTI
HORGAS ÁDÁM
PETYI JÁNOS

Dramaturg: LŐKÖS ILDIKÓ
Díszlettervező: HORGAS PÉTER
Jelmeztervező: BUJDOSÓ NÓRA
Ügyelő: SKRABÁN JUDIT
Súgó: DOBOS ERIKA
Rendezőasszisztens: PETYI JÁNOS
Rendező: HORGAS ÁDÁM

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak. Magyarország több nagyvárosa mellett Vecsésen a Bálint Ágnes Kulturális Központ színpadán is fellépnek.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel